Acupunctuur

Acupunctuur wordt al duizenden jaren toegepast. Dankzij haar lange historie is acupunctuur een van de meest succesvolle behandelingen. Chinese kruidentherapie wordt vaak gebruikt ter ondersteuning van de acupunctuur.

Acupunctuur wordt voor heel veel klachten gebruikt, zoals pijnbestrijdingen.
Hieronder staan een aantal klachten die verholpen kunnen worden.

img_0037

Migraine en hoofdpijn

Migraine en hoofdpijn komen heel veel voor en worden vaak als niet ernstig door bedrijven aangenomen. Als u tegen uw chef zegt dat u hoofdpijn heeft, dan wordt vak met een schouderophaal beantwoord. Veel bedrijven kunnen zich niet voorstellen wat dat betekent voor degenen die regelmatig aan migraine en hoofdpijn lijden. Deze aandoening komt overigens vaker voor bij vrouwen. Het kan familiair zijn, d.w.z. dat bijvoorbeeld de vaker of moeder migraine heeft en die aan de kinderen overdraagt. het kan ook hormonaal zijn bijvoorbeeld dat de klacht zich voordoet na de menopauze. Migraine kan onder andere gepaard gaan met hoofdpijn, lichtflitsen, misselijkheid, braken, wazig zien en lichtschuwheid. De betrokkene moet vaak in het donker liggen.

Vooral mensen die een volledige baan hebben moeten zich maar al te vaak ziekmelden, wat niet begrepen wordt door de bedrijven. Migraine werkt zo verlammend dat de betrokkenen zich niet meer kunnen concentreren en dus kan hun werk niet meer verrichten. Sommige voedingsmiddelen kunnen migraine zelfs verergeren. Degenen die eraan lijden weten vaak zelf wat zij wel of niet kunnen eten. Bij de Yin & Yang praktijk zijn al velen van deze klacht afgeholpen. Door acupunctuur en kruiden is migraine goed te verhelpen. Veel mensen gebruiken pijnstillers die de symptomen slechts tijdelijk bestrijden. Als u last heeft van migraine of hoofdpijn dan kunt u een afspraak maken voor een behandeling bij Yin & Yang Balans.

Afvallen

Het verlies aan overgewicht op een gezonde wijze is vaak niet eenvoudig. Vaak wordt een streng dieet voorgeschreven, dat niet voor iedereen geschikt is of vaak moeilijk om lang vol te houden zijn. Met het op een goede wijze toepassen van acupunctuur, massage en kruiden worden bij Yin & Yang Balans goede resultaten bereikt. De darmen worden op deze manier gestimuleerd om de stofwisseling beter op gang te brengen, waardoor de uitscheiding van o.a. vetten en overtollige voedingsstoffen sterk wordt verbeterd.

yyimage1

Omdat ik wat stevig was en me niet lekker in mijn vel zat, wou ik afvallen. Maar ik bleef dik met een onwijs opgezette buik die zo rond en hard was dat iedereen dacht dat ik 4 maanden zwanger was. Ik had onwijze last van mijn buik en darmen. Ik kreeg als advies van iemand: "probeer eens acupuntuur." Toen werd ik behandeld met naaldjes en speciale buikmassage om mijn darmen en buik soepeler te maken. tevens moest ik stoppen met melkproducten. Daarnaast ben ik gaan vacu steppen en met herbalife begonnen onder begeleiding van afslankstudio HHW. In middels ben ik door al deze behandelingen 19 kg afgevallen. Ik heb meer energie gekregen en mijn buik is weg.

Moeheid

Tot nu wordt moeheid niet als een ziekte erkend. Dat wil zeggen dat moeheid niet onder de Ziektewet valt. Als u moe bent dan kunt u zich niet ziekmelden en thuis afwachten tot uw moeheid overgaat. Want bijna elke ziekte gaat gepaard met moeheid.

Als iemand heel erg moe en lusteloos is gedurende een langere periode dan hebben we het over ME. Uit het bloedonderzoek kan men vaak geen of weinig laboratoriumwaarden onderscheiden. Daarom is moeheid een vaag begrip. Het wordt vaak niet door de omgeving begrepen en geaccepteerd. Vooral jonge mensen van dertig of veertig jaar die heel erg moe zijn worden door de maatschappij niet begrepen. In principe mag je niet moe zijn als het lichaam goed functioneert. Daarom is alleen bloedonderzoek niet voldoende, omdat moeheid niet altijd uit bloedonderzoek zichtbaar kan worden gemaakt uit de laboratoriumwaarden.

Moeheid is zo oud als de wereld. Ook in het oude China kende mensen het verschijnsel van moeheid. In eerste instantie worden ook nu vaak verschillende kruiden gebruikt. bij de een helpt het goed en snel en bij de ander pas na een langere periode. 'In mijn praktijk heb ik veel mensen met moeheid behandeld met accupunctuur en kruiden. Het resultaat is heel goed', vertelt Ping Au Go van Yin & Yang Balans. 'In het begin heb ik alleen kruiden gebruikt. maar dat was niet voldoende.

Cosmetische acupunctuur voor gezichtsverjonging

Ons gezicht weerspiegelt onze interne gezondheid, oftewel onze mate van balans en harmonie. Lichamelijke gezondheid en psychisch evenwicht geeft een goed gevoel en dat stralen we naar buiten toe uit. Na enkele behandelingen zien wij er fris, gezond en jeugdiger uit.
Uiterlijke problemen zoals bijvoorbeeld wallen en rimpels, worden primair behandeld door het interne evenwicht te herstellen. Pas daarna richten we ons op de behandeling van het uiterlijk en het gezicht.

Verder:

- Hielspoor
- Aan de spieren
- Nek (whiplash)
- RSI
- Schouders
- Rugklachten, Rugpijn
- Onderrug met uitstraling naar een of twee benen
- Knieklachten
- Stoppen met roken
- Stress
- Overgangsklachten
- tevens voor al uw andere klachten
- Pijnbestrijding
- Stress
- Verjongingskuur
- Anti rimpel behandeling op natuurlijke wijze

… tevens voor al uw andere klachten
Consult € 59,- (Evt. vergoeding door ziektekostenverzekeraar)

bel: 072-5114700

bel: 06-14884501

Aangesloten bij:

Arts - BIG geregistreerd en acupuncturist

Drs. Ping an Go, Arts